Nu får växtbelysning led hjälp av sommarens starka sol

21 juni 2021 Mikael Barani

Visst är det härligt när allting äntligen står i blom. För du ska inte tro att det blir sommar om inte nå’n sätter fart, och nu skiner äntligen solen. Faktum är att det är riktig högsommar, redan mitt i juni. Kvicksilvret ska visst vissa över 30 grader på sina håll i landet – något som annars främst brukar hända i juli.

Härliga växter i full blom

Det är bara att tacka och ta emot när sommaren bjuder upp till dans. För dansen är som bekant oftast alldeles för kort. Utan att bli för deppig så vet vi alla att det snart blir mörkare, och kallare, igen och vi får förlita oss på växtbelysning led för att skapa frodig grönska i våra hem.

Dock är det som sagt tid kvar dit och vi är blott i början av värmens dominans över vårt land. Det ser också äntligen ut att bli en riktig skön sommar, vilket såklart är extra kul när man till exempel vill kunna njuta av EM i fotboll med något svalkande i hand. Att tillsammans kunna se Sveriges framfart på stora skärmar utomhus, det är något speciellt med det.
Särskilt i dessa tider när vi verkligen behöver saker som för oss samman igen. För det går nog inte att underskatta hur destruktiva alla distanserande åtgärder är för ett socialt djur som människan.

Det är bara att rikta positiva tankar åt en framtid då vi återgår till att kunna umgås som vanligt igen. Samtidigt ska man också skicka en tacksamhetens tanke till alla dem som kämpar för mänsklighetens sak. Att vi ska kunna återförenas och bara kunna vara oss själva igen, tillsammans med vilka vi vill.

En sak som är säker är att människan har klarat alla prövningar som vi har utsatts för tidigare genom tiderna. 
Även detta virus kommer snart att hamna i historieböckerna.

Fler nyheter