Kontorsmoduler är flexibla

23 december 2020 jonas olsson

Med hjälp av kontorsmoduler från exempelvis http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/kontorsmoduler/ kan man skapa precis de kontor man önskar och när man önskar dem. Det kan vara tillfälliga kontor som behövs vid en byggnation, eller om man har behov av renovering eller sanering av det gamla kontoret. Men det kan även vara en god idé att använda sig av moduler för att skapa kontor som kan stå i väldigt många år, kanske till och med bli stående permanent.

Om man vill förminska eller utöka kontorsytan är moduler betydligt enklare att arbeta med än om man ska platsbygga för att fylla sitt behov. Kontorsmoduler kan man få, och sätta ihop, precis som man vill, med mindre kontorsrum, toaletter, duschar, omklädningsrum, kök, matsal, möteslokaler med mera. Det går att sätta ihop dem på längden, i vinkel eller ovanpå varandra, allt beroende på behovet av yta och hur man vill att det ska se ut.  

 

Flytta till annan plats

En platsbyggd byggnad går att flytta men det är ett stort och besvärligt projekt. När man däremot ska flytta kontorsmoduler så är de flyttade och klara på bara några timmar, beroende på hur många det är. De kommer inte heller ta någon skada av flytten utan se likadana ut när de står på sin nästa plats.

Därför är det också en god idé att använda sig av kontorsmoduler som man kan använda på flera olika platser eller flytta runt vid behov. Skillnaden mellan kontorsmoduler och byggbodar är obefintlig gällande logistiken. Men däremot ser kontorsmodulerna snyggare ut, eftersom de ska användas till annat syfte och på annan plats än ett bygge.  

 

 

Hyra eller köpa

Är man intresserad av kontorsmoduler så går de att köpa eller hyra. Man väljer det som passar bäst. Kanske börjar man med att hyra för att sedan köpa, om det fungerar bra och man trivs. 

Fler nyheter