Hitta en bra present till mors dag

13 januari 2022 Lily Hansen

editorial

En del mödrar är det lätt att hitta en present till medan andra har en annan personlighet som kräver lite mer eftertanke och kan vålla huvudbry. Blommor i mängder är en vanlig gåva, men vad gör man om mamman i fråga inte tycker om blommor?  Eller om hon är allergisk mot växter överhuvudtaget?

https://dingadget.se/mors-dag-present finns det massor med exempel på roliga och vackra saker att ge bort när det är mors dag. Det finns det förvisso i de flesta butiker. Men man kanske inte vill springa runt i affärer. Dessutom kan ju presenten skickas direkt till mottagaren vilket kan vara en riktigt bra idé om man bor långt ifrån varandra. 

image

 

Presenter till någon som är äldre och de som är yngre

En bra mors dag present kan vara att man ger av sin egen tid och faktiskt åker och hälsar på sin mamma eller mormor. Det brukar vara speciellt uppskattat om de är lite äldre. Att ge bort presenter till någon som är yngre är ibland klurigare än att ge något till den som är äldre. De äldre kan tycka att en bit choklad är alldeles förträffligt, medan de som är lite mitt i livet kanske tänker mer på sin figur och inte är så förtjusta i godsaker.

Det fina med mors dag är att den infaller i maj och följaktligen kan man ordna med picknick och vara tillsammans utomhus om det går. Det beror inte så mycket på vädret som hur alert och vital mamman i fråga är. Har man det skralt ekonomiskt kan en vacker bukett av naturliga blommor vara ett tips.

En lyxig present på mors dag 

Vill man skämma bort sin mamma ordentligt kan en dyrbar gåva vara någon att överraska med. Det kan vara ett smycke eller en resa någonstans. Kanske en dag på spa.

Fler nyheter