Underbart konditori i Huddinge

23 juni 2022 admin

editorial

Att kliva in på ett bageri och känna doften är underbart. Det är få saker som slår den doften. Doften av bröd och kanel som blandas och fyller rummet. Att handla produkter i ett bageri känns bättre än att handla bröd på mataffären. Dels får man bröd utan tillsatser och man slipper både e-ämnen och konserveringsmedel. Men i bageriet har också allt bakats från grunden och här brukar man värna om att använda kvalitativa ingredienser.

Att köpa ett gott bröd från bageriet brukar verkligen förvandla den kanske annars ganska trista frukosten till en riktig fröjd. Idag finns en del konditorier på båda mindre och större orter, som gör att man kan njuta av dagsfärskt bröd. Det finns ett konditori i Huddinge som heter Två Bagare. De har både ett stort sortiment och bakar allt med passion och känsla. Här finns allt ifrån bakelser och bullar till bröd i form av till exempel frallor och surdegsbröd. Här är det enkelt att hitta något, oavsett vad man gillar. 

 

                    Konditori

Gott kaffe i Huddinge 

Hos Två Bagare finns även ett mysigt café, där man kan slå sig ner i en trevlig miljö, för att njuta av en god kopp kaffe eller ett gott bakverk. Här serveras dessutom flera olika kaffesorter i form av cappuccino och latte till exempel, som man både kan avnjuta på plats eller köpa med. Hos dem kan man också köpa tårtor av alla möjliga slag. Här finns tårtor med olika smaker, garneringar och i olika storlekar.

Oavsett om man ska fira midsommar, jul, påsk eller en födelsedag är det därför lätt att hitta något som passar för just den dagen. Att beställa tårtor inför ett kalas brukar vara väldigt bekvämt då man ofta har mycket annat att stå i. Och beställer man sin tårta hos Två Bagare kan man dessutom vara säker på att få en god tårta som också ser vacker ut. 

Fler nyheter