Skaffa snygga golv

06 augusti 2019 jonas olsson
Skaffa snygga golv

Det är dyrt att lägga nya golv och det är mycket man vill ha fixat i ett hus, så man måste prioritera bland sina önskemål. Men ett snyggt golv gör ju hela rummet vackert, så att möbler och inredning kommer till sin rätt. Ett bra sätt är att låta en golvexpert slipa ditt trägolv, så att det blir strålande fint. De flesta trägolv blir slitna med tiden, och genom att göra en golvslipning får man bort alla spår av repor, fläckar och slitage.

 

Välj rätt yta

En del vill ha ett glänsande blankt golv och andra gillar en matt yta. Man kan välja vilket man själv tycker är snyggast, det som passar bäst till själva rummet, mattorna, gardinerna och möblerna. Många vill bevara den gedigna känslan av rum med tradition, och det är synd att riva ut ett fint trägolv när det går att åtgärda det. Bara man gör på rätt sätt, så får man det snyggt. Ett hårt parkettgolv kan exempelvis lackeras med ett hårt lack, men det funkar inte om man har ett mjukt trägolv. Där behövs det en annan lackering. Ett hårt lack skulle där göra att man får sprickor och krackeleringar i sitt fina golv. 

Den rätta golvsliparen

För att få ett perfekt resultat och önskad yta är det bra att anlita en golvfirma som kan sin sak och har rätta utrustningen och kunskapen. Begär en offert! Om du har golv du vill ha slipat i ett rum, kan det hända att du vill ha nya golv lagda i andra rum. Kanske har du gjort en tillbyggnad och vill ha ett nytt golv där. Det finns som väl är golvslipning och golvläggning i Göteborg såväl som i andra delar av landet. Det är bara att välja ett proffs som jobbar snabbt och effektivt. Ett bra tips är exempelvis Hisingens Golv.

Fler nyheter