Pumpservice i Vetlanda ska vara coolt

24 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Om rap-gruppen Technotronic’s kommit från Vetlanda så hade säkerligen deras hit “Pump up the jam” från 1989 handlat om den gamla syltfabriken Blå Bäret. Vem vet, kanske hade bandets grundare Thomas De Quincey gjort en studieresa till Vetlanda i sin barndom och besökt den gamla fabriken som sedermera blev en skola. 

För att fabulera vidare kunde man också tänka sig att på den tid syltfabriken Blå Bäret var verksam – fram till 1955 – så hade de pumpar, som pumpade runt denna sylt. Det känns inte alltför tokigt att anta det. Åtminstone mindre tokigt att låten “Pump up the jam” skulle vara baserad på denna fabrik.

Sylt eller ej – vem servar pumparna?

Oavsett om man tror på denna fabulösa konspirationsteori eller ej så finns det verksamheter i Vetlanda som har produktion som involverar pumpar – sylt eller ej. Dessa pumpar behöver service och omtanke för att fungera optimalt. Och då infinner sig frågan: vem erbjuder pumpservice i Vetlanda?

Den informationen är både tillförlitlig och lätt att hitta. Det är lätt att hitta kompetent pumpservice i Vetlanda för de som behöver. Och med hjälp av dessa slipper man hamna i samma situation som Blå Bäret gjorde 1955 – bli ombyggd till skola. Eller bli inblandad i en lös konspirationsteori kopplad till ett belgiskt band från 80-talet. 

 

pumpservice - pumpar Vetlanda

 

Vad du bör leta efter hos en kompetent pumpservice

I slutänden vet du vad du vill ha från en pumpservice i Vetlanda: kompetens utan svammel och trams. Du vill ha:

  • Professionellt och bra bemötande.
  • Kunskaper om dina pumpar och de märken du använder.
  • Tillgång till original-reservdelar och material.
  • Kompetens kring din nisch och vilka pumpar som kan optimera din produktion.
  • Goda råd om hur din produktionslinje kan förbättras och effektiviseras. 

Sedan gör det ju inget om de kan nynna lite belgisk rap medan de jobbar också. Men det får vara en bonus. Hellre kompetens än trams. 

Fler nyheter