Mysigt bed and breakfast i Gävle

27 november 2020 jonas olsson

Att komma iväg en helg till en nytt ställe för att vila upp sig är alltid uppskattat och varför inte slå till med ett bed and breakfast i Gävle. Oftast hittar man bed and breakfast  på landsbygden men med ett boende som ligger i en stad så har man restauranger och shopping in på knuten. Med närhet till det mesta så behöver man inte ta sig så långt ifrån hotellet om man inte nu känner för det. 

En vistelse på ett bed and breakfast i Gävle är en härlig och väl spenderad helg som kan se ut precis som man själv vill. Kanske vill du mest hänga på ditt bed and breakfast för att vila upp dig. Eller om du vill ut på äventyr så finns det mycket att se och göra.

Lugn helg eller fylld med aktiviteter

En helg i Gävle kan vara en skön tid att rå om sig själv med lite lyx som massage och härlig middag på bed and breakfast. Men den kan också vara fylld med kul aktiviteter om du gillar att se dig om och röra på dig. Uppskattar du naturen så kommer du inte bli besviken då du har möjlighet till att vandra på många ställen. Så varför inte dra på dig vandrarkängorna och upplev Gävles natur till fots. Du kommer att kunna spatsera omkring bland skog och kullar men också vid vatten.

Gävle har alltid något att erbjuda oavsett årstid och du kan bo på bed and breakfast. Under vinterhalvåret njuter du av en vintersemester med ett klassiskt julbord och spana in den världsberömda julbocken. Och på sommarhalvåret finns det fina bad att uppleva, stigar att vandra på och kul aktiviteter som ridning. Gillar du hockey så bör du ta plats på läktaren och spana in en spännande match med Brynäs som ofta levererar stort. 

Fler nyheter