Lovebuddy är en ny favoritsida

05 september 2019 patrick pettersson
Lovebuddy är en ny favoritsida

För många som är nyfikna på sexleksaker och sexiga underkläder har Lovebuddy blivit ett verkligt fyndställe. Där finns det mesta inom branschen samlat, med produkter från en mängd olika leverantörer, uppdelat på just de kategorier man är ute efter. Man ser vad det finns för nyheter och får tips om produkter. Vill du till exempel ha tag på en penisring och söker på ordet, får du upp ett stort utbud direkt. Det är lätt att välja ut en favorit snabbt. Det är en oberoende sida, som inte säger att det ena eller andra är bättre. Det finns ganska gott om information, och sedan väljer du själv.

 

 

Varför köpa på nätet?

 

Många av oss vill inte precis visa grannarna och den närmaste bekantskapskretsen vilka sexleksaker vi köper. Det kan vara roligt att titta ifred, i lugn och ro, kanske tillsammans med en partner. Leveranserna är diskreta och snabba, och det är ingen som kan få reda på vad du har beställt. Även om ämnet sexleksaker inte är tabu längre, vill man ändå hålla privatlivet utanför andras möjligheter till snokande. Därför är det så bra att handla just på nätet.

 

Det finns så mycket att välja på

 

Om du går in på en sådan hemsida, kan du med egna ögon se det enorma utbudet. Det är bara du själv som kan bedöma vad som är intressant. Det är ingen som moraliserar, utan vill du ha en sexdocka så är det helt okej, eller en piska, eller handbojor eller en dildo. Det finns sexmaskiner, sexiga underkläder och glidmedel. Går du däremot in och tittar på apotekets sortiment av vibratorer, eller du går på ett erotikparty eller en erotikmässa, ser du bara en liten del av allt som finns. Eftersom det finns ett så enormt utbud på nätet, är det där man köper. Eller i alla fall går in och tittar.

Fler nyheter