Hitta kärleken på nätet

19 november 2019 jonas olsson
Hitta kärleken på nätet

Många kan nog relatera till att plötsligt stå mitt i livet med äldre barn och ett äktenskap bakom sig. Kanske har man spenderat halva sitt liv tillsammans med någon och vuxit upp ihop för att sedan växa isär. Man har betat av barn, karriär, husköp och allt annat för att sedan inse att man tappat bort varandra på vägen. Även om en skilsmässa eller separation sker för att båda vet att det är det bästa och det inte ligger någon bitterhet eller bråk mellan parterna så är det ett nytt och kanske lite läskigt steg i livet. Plötsligt ska man ge sig ut i dejtingdjungeln efter att inte ha varit på en dejt på 20 år!

 

 

Nätdejting är för alla

 

Man behöver inte vara nyskild för att känna att man har svårt att orientera sig i kärlekslivet. Kanske har man dejtat lite utan att hitta den rätta och längtar efter att få uppleva den stora kärleken för första gången. Kompisars tafatta försök att para ihop en med en kollega på jobbet där den enda gemensamma nämnaren är att båda är singlar slutar oftast inte så bra. Någon har en kompis vars brors kompis kusin skulle vara en enligt dem perfekt match men som i slutändan resulterar i en misslyckad blind-date. Ge inte upp, det finns andra vägar att gå!

 

Hur du orienterar dig i nätdejtingdjungeln 

Nuförtiden finns en hel uppsjö av olika dejtingsidor med olika inriktning och profiler! Det finns sidor som har en undre åldersgräns på 28 år och andra som är öppna för alla över 18. Nätdejting har utvecklats och blivit mer sofistikerat och accepterat. Nätdejting öppnar för nya möjligheter. Givetvis kan det vara svårt att orientera sig bland de olika sidorna, men det finns faktiskt hemsidor som jämför de dating sidor som finns och visar betyg, antal medlemmar och dylikt!

 

 

 

Fler nyheter