Hitta en skicklig frisör i Stockholm

07 oktober 2020 william eriksson

En sak som vi ofta bryr oss mycket om är hur vi ser ut i håret. Att gå till frisören och klippa sig och sen inte vara nöjd är jobbigt och vi är många som desperat ständigt är på jakt efter en ny frisör. Troligtvis är det vi förväntar oss att få uppleva hos en frisör inte ens realistiskt men känslan då man äntligen är nöjd med hur man ser ut i håret är obeskrivlig. 

Hittar man en frisör som lyckas med det där omöjliga uppdraget byter man helst inte i först taget. När man letar ny frisör i Stockholm eller var man nu bor är det alltid bra att be vänner om rekommendationer. Man kan också om man ser en person på stan som är väldigt snygg i håret, gå fram och fråga var de brukar klippas sig. Risken finns förstås att personen inte vill svara utan i stället vill behålla frisören för sig själv. Men det skadar inte att fråga.

 

 

Därför är konkurrens mellan frisörer bra

Konkurrensen mellan frisörer är stor och det är bara de mer kända frisörerna som kan välja och vraka bland kunder. Därför bjuder många av dem på extra behandlingar för att få en att komma tillbaka. Det kan exempelvis vara ett glas champagne eller någon annan god dryck men det kan även vara en huvudmassage i samband med schamponeringen eller andra trevliga saker.

Hår, frisyrer och numera även skägg är viktiga saker för många människor, särskilt i Stockholm.  Därför kan det vara bra att när man bokar en tid förvissa sig om att frisören är bra på det som man efterfrågar som exempelvis att klippa skägg eller att sätta in hårförlängningar, som exempelvis hos denna frisör: https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/. Då ökar chansen att man blir nöjd och man slipper jakten på en ny frisör. 

Fler nyheter