Göteborgaren och däcket

28 september 2020 patrick pettersson

Har du hört den om göteborgaren och däcket? Ja, humorn i landets andra största stad är vida känd. Men när det kommer till produktion och arbetsutövande så är det inget skämt att Göteborg är en mycket driftig stad. Det märks också om man är i behov av hjälp med en reparation eller ett däckbyte på sin bil. Verkstäderna står tätt som svampar i backen vart man än kommer. Det är alltså alltid nära till den hjälpen man behöver hos https://www.xn--dckgteborg-q5a3t.se/.

När man ska köpa däck i Göteborg så är det inte annorlunda än någon annanstans. Förutom att det är lite trevligare, om man får tro göteborgarna själva. Vilken bil man än har så finns det ett bra urval att välja bland. Det gäller hela paketet med däck, fälg och navkapslar. Fast att det numera går att beställa precis vad man önskar online så köper fortfarande de flesta kunder sina däck hos däckverkstaden. På det sättet blir det ingen väntetid och man kan direkt se vad man köper. 

 

 

När andra sover

Hos en däckverkstad är man uppe med tuppen. Oftast kan man se ljusen tändas redan före klockan sju på morgonen. Sedan är det inte sällan som man går hem först klockan sjutton. Som företag handlar det om att finnas tillgänglig när kunderna har möjlighet att lämna och hämta sina bilar. Något som brukar ske före och efter kundens arbetstid.

Men den tidiga timmen gör också att man kan får lite mer arbetsro än mitt på dagen. Har man en mindre verkstad så är det troligt att man både byter däcken, tar betalt och svarar i telefonen för bokningar. Ett upplägg som kan bli lite stressigt emellanåt. Därför brukar man så fort som möjligt hitta ett bättre upplägg när verksamheten börjar växa. Då kan man även ha någon som arbetar senare med nyckelutlämning och bokningar.

Fler nyheter