Garderobsdörrar kan vara så mycket mer än bara dörrar, speciellt när det handlar om måttanpassade skjutdörrar

05 maj 2021 Cecilia Olsson

Bra förvaring i ett hem är en förutsättning för att man ska kunna hålla ordning och reda. Om var sak har sin plats blir det så mycket lättare att hålla efter och det blir definitivt enklare att hitta saker när man behöver dem. Att installera hyllor, lådor, krokar och klädstänger som erbjuder anpassad förvaring beroende på vad man behöver plats för är såklart viktigt, men för att ge allt en snygg finish som skapar ett stilrent och snyggt uttryck krävs även vackra dörrar som passar där de sitter.

Val av dörr kan ha stor påverkan 

Med måttanpassade skjutdörrar kan man få ut mycket av ytan runtom garderoben samtidigt som den ser riktigt bra ut. Det allra bästa med skjutdörrar är att de inte kräver någon extra yta utanför (eller inuti) garderoben vid öppning, vilket gör att man inte behöver anpassa möbleringen eller förvaringssystem efter att en dörr ska ha plats att öppnas. Skjutdörrar kan dessutom erbjuda större öppningar jämfört med ”vanliga” garderobsdörrar vilket kan underlätta när man ska plocka fram eller lägga in något i garderoben. 

Snygga garderobsdörrar som ger rummet det lilla extra 

Garderobsform är ett företag som arbetar för att kunna erbjuda anpassade och funktionella förvaringslösningar av hög kvalitet. Däribland erbjuder de såklart även snygga måttanpassade skjutdörrar som pricken över i:et på förvaringen. De har mängder av olika färger, lister och glas för att man ska kunna hitta den bästa skjutdörren till just sin garderob. 

Med experthjälp blir lösningarna extra bra

Genom att vända sig till Garderobsform kan man få professionell rådgivning gällande sina förvaringslösningar och man kan dessutom vara säker på att deras designers tar önskemål och behov på största allvar. Med ett helhetstänk och känsla för detaljer genomsyras deras skjutdörrar av en professionell karaktär. Garderobsforms skjutdörrar erbjuder en utsökt sammansättning av praktisk effektivitet och estetisk skönhet. 

Fler nyheter