En låssmed erbjuder mer än bara nycklar

27 juli 2021 william eriksson

Ibland behövs det en extranyckel till familjen när det är flera familjemedlemmar som behöver komma in på egen hand. En del nycklar blir stulna och en hel del tappas bort på ett eller annat sätt. Det finns många anledningar till att behöva kontakta en låssmed för att få den hjälp du behöver. Kanske du har ett trasigt lås som du inte kan öppna och behöver någon som kan komma och hjälpa dig att komma in.

Det är inte bara nycklar de tillhandahåller, utan en låssmed kan även erbjuda till exempel porttelefon, passerläsare, digital fastighetsbox, Wallpad med mera. Oavsett om du blivit utelåst eller inlåst, låset har gått sönder eller någon har förstört ditt lås så finns det låssmeder som snabbt kan vara på plats. Ta kontakt med någon som har låsjour i det område det gäller så får du all hjälp du behöver.

 

Digital fastighetsbox

En väldigt smart grej är en digital fastighetsbox som har digitala namnskyltar och elektroniska lås. Det blir inget krångel med att byta namnskyltar vid ut- eller inflytt i en lägenhet då alla ändringar sköts över internet. Nyckelhanteringen är enkel och säker med elektroniska lås. Fastighetsboxen kontrolleras av unika och personliga nyckelbrickor som fastighetsägaren enkelt kan spärra vid behov. En ny nyckel kan kopplas till låset direkt från datorn inom några minuter. 

 

 

Wallpad

I många fastigheter så finns det en Wallpad som är en touchskärm med ett digitalt våningsregister, den kan även användas som en portal för visning av bilder eller meddelanden. Det finns en pekskärm och ett inloggningssystem där användarna kan logga in och till exempel boka allmänna utrymmen som tvättstuga med mera. 

När det ska loggas in så för användaren en elektronisk nyckelbricka framför Wallpads läsare. Det kan vara samma bricka som för passersystem och fastighetsbox. Det kommer då upp en privat sida med bland annat bokningsmöjligheter. 

Fler nyheter