En konferens att minnas i Värmdö

23 maj 2022 william eriksson

editorial

Alla har olika upplevelser och minnen av konferenser och utbildningar. En del hänger på bara för den goda matens skull. Lika bra att passa på när företaget bjuder. Andra ser det snarare som en möjlighet att lära känna nytt folk och utbyta erfarenheter. Om det varit roliga talare kanske en del minns en massa goda skratt.

“Konferens i Värmdö”, säger kanske någon. Ett minne väcks, för det var verkligen en konferens att minnas. Man hade rentav kunnat åka dit bara för den vackra naturens skull. Men det var extra kul den där gången eftersom ni som arbetsgrupp lärde er samarbeta bättre. Det var många äventyr som bjöd på utmaningar ni aldrig tidigare mött. Boulebanan gav liksom alla en knuff framåt.

 

Se fördelarna med konferenser 

Känner du stark ovilja inför att åka på konferens eller anser du kanske att det är slöseri med tid och pengar? Det är helt förståeligt. Men det finns många fördelar, utöver gratis mat och bastu. Fokusera på det du inte har tid att tänka på när du är på jobbet.

Du har kanske aldrig provat multigolfbana tidigare. Eller utegym. Att träna ute i det fria kommer ge dig en kick att börja träna oftare. Om du jobbar och bor inne i stan kanske du aldrig hinner komma ut till skärgården till exempel. Och tänk bara att få se din tråkiga chef göra bort sig när hen låst in rumsnyckeln på rummet.

 

konferens

 

Inte bara gruppdynamik

Missa aldrig en chans att komma ut och se dina kollegor i andra miljöer än kontoret och lunchrummet. Förutom att du lär dig något om gruppdynamik kommer du tillbaka till den gråa vardagen med putsade glasögon. Konferenser är alltid uppbyggda för att ge dig och ditt företag en positiv upplevelse. Uppläggen styrs ju av deltagarnas önskemål, inte tvärtom. Du minns väl konferensen i Värmdö?

Fler nyheter