Bärgare i Stenungsund när nöden kallar

11 januari 2022 jonas olsson

editorial

Där står du. Vid sidan av vägen. Vad hände egentligen? Det började rycka till i ratten och alla möjliga varningslampor började lysa. Du hade is i magen, dock, och styrde smidigt in till kanten.

Du har koll på det här med bilar och har alltid med dig verktyg för just sådana här tillfällen. Efter att du gjort några justeringar, spänt några muttrar och skruvar så sätter du dig bakom ratten och vrider om nyckeln. Stendött.

Vad gör du nu? Du har ingen aning om vad felet är och nu står du vid sidan av vägen, och där kan du ju inte lämna bilen. Den är en trafikfara. Det är dessutom mitt i natten och du måste få detta löst för du har saker att göra nästa dag. Du tar upp telefonen, söker efter bärgare i Stenungsund och då ser du att det finns en 24-timmars jour som du kan ringa. Du slår numret, allt kommer att bli bra.

 

image

 

En bärgare som kommer snabbt

När biltrubbel dyker upp så är det förhoppningsvis på din bakgård, men om det inte är där så vill du snabbt ha hjälp att forsla bort fordonet till en närliggande verkstad så att felet kan åtgärdas.

En sådan snabb och lysande service finns bland annat här: https://www.jjsbilbargningab.se/.

Vad som också är svårt att sia om är naturligtvis när på dygnet ditt fordon bestämmer sig för att haverera. De tenderar ju att inte ha vett och etikett att göra det på anständiga timmar. Du behöver dock inte vara orolig, för bärgare i Stenungsund har en jourtelefon som du kan ringa till på alla dygnets timmar så att du snabbt kan komma iväg.

Bärgare i Stenungsund tar emot alla försäkringar så att kostnaden täcks och de erbjuder dessutom en jourhavande däckverkstad om det skulle behövas. En heltäckande bärgningsservice helt enkelt.

Fler nyheter